Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor ons team in de keuken. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en in teamverband bereiden van uiteenlopende gerechten. Kwaliteit staat bij ons bovenaan en we verwachten dan ook een gedreven, vakkundige en gepassioneerde aanpak.

Functieomschrijving zelfstandig werkend kok

Bij ’t Waepen van Veere kom je in een hecht team terecht. Ons hotel-restaurant ligt in het centrum van Veere. In deze culturele omgeving ga jij aan de slag met mooie producten en de juiste middelen voor zowel gasten van ons hotel als restaurant.

Je bent verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van gerechten tijdens de lunch, borrel en diner. Regelmatig heb je contact met leveranciers en je draagt mede zorg voor het schoonhouden van de keuken, apparatuur en keukenartikelen.

Tijdens drukke momenten behoud jij het overzicht en op rustige momenten denk je mee over invulling van de menukaart. Naast de menukaart ga jij je ook focussen op de verschillende arrangementen die wij aanbieden. In de horeca is flexibiliteit vereist, maar ruimte voor vrije tijd vinden wij ook erg belangrijk.

Wat vragen wij van jou?

De ideale kandidaat is een aanvulling op ons team, kan samenwerken en is kwaliteitsgericht.
– representatief voorkomen
– gedegen vakopleiding
– zelfstandig en verantwoordelijk
– HACCP diploma is een pré
– flexibel en initiatiefrijk

Aanbod

Het betreft een functie waarbij het aantal uren per week bespreekbaar is. We bieden een goed salaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden we jou het volgende:
– 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur)
– gratis warme maaltijd als je ’s avonds werkt
– vakantiegeld en reiskostenvergoeding
– gezellige werksfeer en een super team
– goede secundaire arbeidsvoorwaarden en extra’s zijn bespreekbaar

Interesse in de functie zelfstandig werkend kok?

Graag ontvangen wij van jou een korte motivatiebrief en CV voor 31 oktober. Heb jij naar aanleiding van deze vacature vragen, dan kun je bellen naar +31-6-13 66 58 66.

Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gerecht 't Waepen van Veere Restaurant 't Waepen van Veere Dessert 't Waepen van Veere